Postet nga: Adil Thaqi

Dosja e fajdeve: Rasti i Currit kthehet ne rivendosje

Përmes një komunikate për media Gjykata e Apelit ka njoftuar se e ka kthyer në rivendosje vendimin e Gjykatës së Prishtinës lidhur me vazhdimin e masë...

Ish-kryeprokurori i Speciales mbron ‘Currin’, ishte konsultuar për rastin

Ish-kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Reshat Millaku, i cili së fundi është angazhuar mbrojtës i Ismet Osmanit, i njohur si “Curri”, që po dyshohet për fajde, ...

Hashim Thaçi dhe Isni Kilaj këmbëkryq në odë me të dyshuarin për fajde

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është parë i ulur këmbëkryq në odën e Adil Thaqit, i cili dje është arrestuar nga Policia e Kosovës ...

Ismet Osmani "Curri" nuk jam dënuar asnjëherë

Biznesmen të suksesshëm dhe humanist të madh e ka quajtur avokati Alban Arifi klientin e tij – Ismet Osmanin, i njohur si “Curri”, i dyshuar për fajde.

Paraburgim për grupin e Ismet Osmanit - Currit

Gjykata e Prishtinës ka caktuar 30 ditë paraburgim për katër nga pesë të dyshuarit për fajde, mashtrim dhe detyrim të arrestuar dje në një operacion të gjerë ...

Dosja e Prokurorisë për grupin e "Currit", kamata e fajdeve 7%në muaj

Ismet Osmani (Curri), Ilir Bojku, Adil Thaqi, Mentor Maqani dhe Rrahim Hashimi janë pesë të arrestuarit e operacionit “Dallga”, i cili u realizua në rajonin e Prishtinës, Pejës ...

Të arrestuarit për fajde e shantazh dalin para gjyqit

Në Gjykatën e Prishtinës pas pak pritet të fillojë seanca dëgjimore ndaj pesë të dyshuarve për kryerjen e veprës penale të fajdeve.