Postet nga: adelina ismaili

Adelina Ismaili mungon në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës

Adelina, Zanifna dhe Ema Isamili, munguan në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës.

Adelina Ismaili sot pritet të dëshmojë sërish në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës

Në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar shtytje në rastin e vrasjes së Triumf Rizës sot pritet të dëshmojë Adelina Ismaili.

Gjykatës së Prishtinës i ‘zhduket' edhe Zanfina Ismaili - VIDEO/FOTO

Në Gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës ishte paraparë që të dëshmonte Zanfina Ismaili.

Gjykatës i 'zhduket' edhe motra e Adelina Ismailit

Ema Ismaili, motra e këngëtares Adelina Ismali, nuk është paraqitur  në gjykatë për të dhënë dëshminë e saj si dëshmitare në gjykimin ndaj Enver ...

Shoku i Triumf Rizës: Adelina Ismaili ka qenë e bindur se Enver Sekiraqa është vrasësi

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Dëshmitari: Adelina Ismaili Ndër Shkaqet e Urrejtjes së Sekiraqës për Rizën

Sot në Gjykimin e Enver Sekiraqës që akuzohet për nxitje në vrasjen e Triumf Rizës, dha dëshminë e tij Besnik Hasani, ish-polic i dënuar pë...

Enver Sekiraqa Deklarohet i Pafajshëm, Prokurori Kërkon Së Paku 35 Vjet Burg

Enver Sekiraqa Deklarohet i Pafajshëm, Prokurori Kërkon Së Paku 35 Vjet Burg

Sot në Gjykatën e Apelit në Prishtinë nën masa të rrepta të sigurisë u mbajt seanca kundër Enver Sekiraqës.