Postet nga: 2 milionë

Klikimet që mundësuan vjedhjen historike nga thesari i Kosovës

Labinot Gruda ka hyrë në historinë e Kosovës si njëri ndër njerëzit që arriti të kryejë vjedhjen historike nga buxheti i Kosovës.

Të dyshuarve për skandalin e 2 milionë eurove, u vazhdohet masa e paraburgimit edhe për dy muaj

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendim duke ua vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj, dy të dyshuarve, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, për vjedhjen ...

MMPH hap tender mbi 2 milionësh me procedurë të përshpejtuar për efiçencë të energjisë në komuna

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimi Hapësinor ka hapur tender për ‘Zbatimi i masave të Efiçencës së Energjisë në ndriçim publik në 23 komuna’.

Skandali i 2 milionëshit, të dyshuarve u vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendim duke ua vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj, dy të dyshuarve, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, për vjedhjen ...

Hykmete Bajrami: Janë bllokuar 560 mijë euro nga 2 milionë eurot e vjedhura

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami gjatë raportimit para Komisionit për Buxhet dhe Transere ka folur rreth skandalit të vjedhjes së dy milionë eurove nga Thesari i Shtetit.

2 milionë euro për ndërtimin e shtëpive të komuniteteve që kthehen në Kosovë

Ministria për Komunitete dhe Kthim ka në dispozicion 2 milionë euro buxhet për ndërtimin e shtëpive për komunitetet, për të kthyerit në Kosovë.