Postet nga: 10%

Nuk përfituan shtesat e Qeverisë prej 10%, protestojnë para QKUK punëtorët e sigurimit dhe pastrimit - FOTO

Punëtorët teknik dhe ata të sigurimit në institucione shëndetësore kanë protestuar sot para drejtorive të institucioneve ku kryejnë shërbime në QKUK, për shkak të ...

Tjetër mësymje parave të Trust-it, si shkoi nisma e vitit 2020

Ditë më parë, Partia Demokratike e Kosovës bëri të ditur se ka dërguar në Qeveri projektligjin për plotësim-ndryshim të Ligjit për fonde pensionale, pë...

Trusti tregon kur transferohen pagesat e para të 10 përqindëshit

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka bërë të ditur se për aplikimet e para të qytetarëve për tërheqjen e 10 përqindëshit, pagesat ...

Trusti sqaron procedurat për tërheqjen e 10% nga ana e qytetarëve

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës, ka dalë me njoftim pasi Kuvendi i Kosovës miratoi Projektligjinpër Rimëkëmbjen Ekonomike, përmes së cilit ndër të ...

Tërheqja e 10% të mjeteve nga Trusti pritet të bëhet online

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri ka vizituar Trustin Pensional të Kosovës dhe është  bërë të ditur se nëse miratohet ligji për tërheqjen e 10% nga Trusti ...

Ministria e Financave thotë se nuk ka vendim për kompensimin e parave të tërhequra nga Trusti Personal

Ministria e Financave dhe Transfereve ka bërë të ditur se qytetarët të cilët do të  tërheqin 10%-shin e kursimeve të tyre nga Trusti Personal nuk do ...

Trusti Pensional: Nuk ka ende asnjë vendim përfundimtar për tërheqjen e 10%-shit

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se nuk ka asnjë vendim të Qeverisë për tërheqjen e 10 përqindëshit të kursimeve pensionale.