array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(41) "https://kallxo.com/komuna/analize-komuna/"
 }
}

Shpend Ahmeti ‘zhgënjen’, performon më dobët se 24 komuna të tjera

Ministria e Pushtetit Lokal ka prezantuar raportin e performancës së komunave të Kosovës. Në këtë raport janë kryer matjet për 19 fusha të ndryshme për 36 komuna ...

Komuna e Skenderajt - kallxo.com

Skenderaj, komuna e katërt me performancen më të mirë sipas raportit të MAPL-së

Komuna e udhëhequr nga Bekim Jashari është renditur e katërta në raportin e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal sa i përket performancës së mirë komunale.

Ramiz Lladrovci fiton garën me të gjithë kryetarët e komunave

Raporti i vlerësimit të performancës së Komunave e ka nxjerrë komunën e Drenasit si komunën me performancën më të mirë krahasuar me të gjitha komunat ...

Kompania serbe e akuzuar për dëmtim të Kalasë merr lejen për rifillimin e restaurimit në Novobërdë

Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve ka dhënë leje për rifillimin e punimeve për sanimin e dëmeve në Kalasë së Novobërdës, ...

Tirana merr përsipër dërgimin e Eposit të Kreshnikëve në UNESCO

Studiuesi i këngëve kreshnike, Zymer Neziri ka përshëndetur nismën e Ministrisë së Kulturës, konkretisht të Këshillit Kombëtar të Trashëgimisë Kulturore Jomateriale ...

Tërheqja e britanikëve nga rekrutimi për Komisionerin për Privatësi, 'humbje e pakompensueshme'

Kuvendi i Kosovës me përmbylljen e sesionit pranveror kishte dështuar të zgjedh Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi.