array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Respektimi i barazisë nga profesorët e së drejtës

Nga 39 profesorë, asistentë profesorë të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës të kontaktuar nga KALLXO.com, vetëm 5 prej tyre kanë deklaruar që posedojnë ndonjë pronë të paluajtshme të ...

Të uritur dhe të dhunuar: Shqipëria u privon refugjatëve të drejtat minimale

Shqipëria duhet t’u ofrojë refugjatëve kushte minimale të strehimit dhe ushqimit, por dhjetëra azilkërkues nga Lindja e Mesme dhe Afrika Veriore e shuajnë urinë duke ...

Çmimet n’hava, komuna e Mitrovicës paguan 10 euro një maskë

Komuna e Mitrovicës ka paguar 10 euro për një maskë me filtër të tipit FFP2 në një tender për furnizim me materiale për mbrojtje nga COVID-19. ...

Tenderët në kohë pandemie, 8 euro për një dezinfektues 500ml

Qendrës së Shëndetit Mendor në Pejë ka paguar 8 euro për një dezinfektues 500ml. Në bazë të kontratës së publikuar në Prokurimin Elektronik, kjo Qendër ka ...

Ministria e Drejtësisë, 1.1 milion euro për t'u mbrojtur në Arbitrazh nga ish-deputeti i PDK-së

Qeveria e Kosovës do të shpenzojë 1.1 milion euro për tu mbrojtur nga ish-deputeti i PDK-së, Bedri Selmani që po i kërkon 65 milionë euro nga Kosova në Arbitrazhin ...

Coronavirusi, tenderët e komunave për “bukë e kripë” për nevojtarët

Që nga 13 marsi kur në Kosovë u paraqitën rastet e para me COVID-19, komunat e Kosovës kanë filluar furnizimet me pako ushqimore dhe higjienike për familjet në ...