array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Zyrtarë shtetërorë në afera të dhunës në familje

Shumë prej rasteve të dhunës në familje kanë mbetur dhe mbeten të izoluara e sidomos në këtë kohë pandemie ku gjurmët e dhunës po fshihen më ...

Problemet e qeverisjes së re në qytetin e vjetër

Për vite me radhë pushtetet në komunën e Vushtrrisë nuk kanë arritur t'i japin zgjidhje një grumbulli kabllosh të cilat duken si rrjet marimangash mbi shëtitoren afë...

Shkëlqimi i qytetit afër Prishtinës

17 kilometra afër Prishtinës, skaj rrugës magjistrale Prishtinë - Shkup, Lipjani ka arritur të shndërrohet në një zonë atraktive ekonomike, duke i sfiduar me mundësi bizneset ...

Anëtarët e LDK-së në Pejë bëhen drejtorë shkollash

Gazmend Muhaxheri dhe LDK udhëheq me Komunën e Pejës që dy mandate radhazi. E gjatë kësaj kohe, disa anëtarë të kësaj partie u bë...

‘Shka boni’ Ardiani për Gjakovën?

“Do t`i kthejmë investimet komunale në zhvillim për komunën”, ky ishte koncepti mbi të cilin Ardian Gjini kishte bazuar fushatën e tij zgjedhore me të cilë...

Lotët e Gazit që nuk ia sollën investimet në turizmin e Pejës

Bota e njeh Martin Luter Kin-un si njeriun që kishte një ëndërr e cila sot është pothuajse e jetësuar. Në frymën e aktivistit amerikan, lideri i qytetit ...