array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Zëvendësdrejtori i ATK-së fsheh lidhjet me biznese

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i ATK-së, Hamit Mulaj, në deklarimin e pasurisë, ka thënë se nuk ka pozita e as pronësi në asnjë biznes. Por, ...

A kanë ministrat e ri prona në emër të përbashkët me bashkëshortët e tyre?

Nga të dhënat e siguruara nga hulumtimi i KALLXO.com rezulton se nga 15 ministrat e qeverisë së re, vetëm katër prej tyre posedojnë prona të paluajtshme të ...

“Ku shkuan që të gjithë?” Zbrazja e ngadaltë dhe e trishtë e Vidinit të Bullgarisë

Si ndodhi që një qytezë fitoi titullin e kryeqytetit botëror të depopullimit pasi humbi të gjithë rininë e vet. 

Kërcënime dhe procedurë: Si e gjunjëzoi drejtësinë Emiljano Shullazi

Ditën kur gjyqtarja Saida Dollani e Apelit për Krime të Rënda u caktua kryetare e trupës në çështjen kundër Emiljano Shullazit, bashkëshorti i saj ...

Familjari i koloneles Florie Hajra merr pozitë në Antidrogë

Disa muaj pasi Florie Hajra është emëruar në krye të drejtorisë kundër krimit të organizuar në Policinë e Kosovës, familjari i saj ka marrë pozitë në një...

Qeveria: Bujar Bukoshi nuk e ktheu laptopin, ky thotë se nuk e posedon (Dokument)

KALLXO.com ka siguruar një listë të të gjithë stafit politik të zyrës së Ramush Haradinajt për telefonat e laptopët që ata i kanë poseduar gjatë kohë...