array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Rrënjët dhe Tingujt e Tallavasë

Në orën e parë të një dasme shqiptare, shumica e mysafirëve qëndrojnë ulur me biseda ditore. Të paktë janë ata që kërcejnë në sallë — atmosfera duket ...

Shoqëria Civile Inkurajon Partitë t’i Trajtojnë Rastet e Ngacmimeve Seksuale

Përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile që merren me të drejtat e gruas në Kosovë kanë inkurajuar organizatat e partitë politike në vend që t’i adresojnë ...

Në Veri Uji më Lirë, Por Askush nuk Paguan

Banorët e komunave veriore të Kosovës, që nga përfundimi i luftës së fundit në Kosovë, nuk i kanë paguar faturat për shërbime të ujit.

Sa Janë të Pasur Politikanët Kryesorë të Ballkanit?

Të dhënat zyrtare mbi pagat dhe pasuritë e politikanëve kryesorë në Ballkan tregojnë dallime të mëdha në pasurinë e tyre, dhe për shembull fakti që disa ...

Dyshimet për Policin që Transportoi Drogë Drejt Mitrovicës

Prokuroria e Mitrovicës pretendon se një hetues i Krimeve të Rënda dhe një stomatolog kishin arritur marrëveshje për bartje të drogës me një person nga ...

Koalicioni Kundër Qenve

Zyra e Kryeministrit, Asociacioni i Komunave të Kosovës dhe disa nga Komunat e Kosovës janë bashkuar për të zgjidhur çështjen e qenve endacakë që janë kthyer në ...