array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Punësimi i të miturve në fabrikën e karkalecave alarmon aktivistët në Shqipëri

Inspektoriati i Punës në Shqipëri shprehet se punësimi i minorenëve nga kompania Rozafa është brenda kontureve të legjislacionit, por aktivistët e të drejtave në punë ...

Vlerësimi jo-transparent i deputetëve për kandidatët në garë për anëtar të bordit të RTK-së

Procesi i rekrutimit të një anëtari të bordit të Radio Televizionit të Kosovës është përcjellur me mungesë të theksuar të transparencës gjatë fazës së vlerë...

Opozita mirëpret vizitën e krerëve të shtetit në ShBA, presin detaje rreth takimeve

Opozita po e vlerëson si hap pozitiv në politikën e jashtme, vizitat e liderëve shtetërorë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ministrat e Energjisë arrijnë marrëveshje për planin e reduktimit të gazit 15% në mbarë BE-në

Ministrat e Energjisë nga vendet e BE-së kanë arritur një marrëveshje mbi një plan të paprecedentë të energjisë që do ta prezantojë një reduktim vullnetar prej 15% të konsumit të ...

Kosova dhe energjia elektrike: Kur do të fillojnë ta paguajnë energjinë elektrike banorët e veriut - “Gjysma e Mitrovicës nuk ka as njëhsorë të energjisë elektrike”

Aleksandri e ka blerë një apartament në një ndërtesë të re në qendër të pjesës veriore të Mitrovicës në Kosovë pesë vjet më parë, mirëpo ...

Siguria dhe shëndeti në punë, obligimet e punëdhënësit dhe të punësuarit

Në rrugën e saj drejt integrimit të plotë në Bashkimin Evropian (BE), Kosova duhet që ta reformoj edhe sektorin e sigurisë dhe shëndetit në punë. Tranzicioni i modelit ...