array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/arsim/arsim-i-mesem/"
 }
}

Publikohet doracaku për mësimdhënës me fokus të drejtat e fëmijëve

Doracaku për mësimdhënës me aktivitete për zbatimin e të drejtave të fëmijëve është publikuar sot pranë Ministrisë së Arsimit në Prishtinë.

SBAShK-u paralajmëron grevë nga janari

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jashari ofroi mbështetjen e gjithë mësimdhënësve për mjekët dhe infermierët në Kosovës.

Mbi 7 milion euro të planifikuara për ndërtim të shkollave fillore dhe të mesme

Në projektligjin për buxhetin e vitit 2022 është paraparë që të ndërtohen 22 shkolla fillore dhe të mesme në të gjithë Kosovën.

Inspektorati i Arsimit dorëzon kallëzim Penal ndaj Shpend Ahmetit dhe dy zyrtarëve të tjerë të Komunës së Prishtinës

Inspektorati i Ministrisë së Arsimit ka ushtruar kallëzim penal ndaj Komunës së Prishtinës për zgjedhjen e drejtorëve të shkollave në këtë komunë.

FOTO: Kjo është gjendja e tualeteve në shkollën 'Shaban Spahija' në Pejë

Në shkollën e mesme teknike “Shaban Spahija” në komunën e Pejës në fund të korridorit gjenden tualetet e kësaj shkolle.

Ministria e Arsimit: Për fillimin ose jo të procesit mësimor do të merret një vendim i ri para datës 26 shtator

Rekomandimet e profesionistëve shëndetësorë udhëzuan institucionet që mësimi të mos fillojë as më 26 shtator të këtij viti.