Postet nga: Votimi

Istogu Fillon të Votojë për Kryetar

Banorët e komunës së Istogut me të drejtë vote sot do të votojnë për udhëheqësin e tyre.

Baraliu: Gazetarëve Duhet t’u Mundësohet Votimi Para Zgjedhjeve

Një çështje që nuk është prekur shpesh është edhe mosvotimi i gazetarëve, të cilët raportojnë nga qytete të ndryshme që në shumicën e rasteve nuk është qyteti ...

Avdullah Hoti: Këto Zgjedhje Janë të Rëndësishme

"Ftoj qytetarët të votojnë se është e drejtë kushtetuese të vendosin për veten dhe familjen e tyre", tha ai.

Voton Visar Ymeri

“Zgjedhjet janë një prej formave përmes të cilave qytetarët e përcaktojnë fatin e kësaj Republike, për mënyrën se si ajo do të qeveriset”, ...

Nuk Zgjidhet Kryetari i Gjykatës në Gjilan

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Gjyqësor të Kosovës nuk u arrit të zgjidhet kryetari i Gjykatës Themelore në Gjilan, edhe pse për këtë ...

Haradinaj: Të Jemi të Bashkuar për Votën ‘Jo’

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, u është drejtuar përmes një video-mesazhi të gjithë deputetëve të Kuvendit të Kosovës, ...

Miratohet Reforma që Pastron Drejtësinë nga Korrupsioni

Parlamenti shqiptar ka miratuar në orët e para të së premtes reformën e shumëpritur të drejtësisë. Miratimi vjen pas 18 muaj pune teknike dhe politike dhe ditë...

Sot Votohet për Kosovën në UEFA

Kërkesa e Kosovës për pranim me të drejta të barabarta në Asociacionin e Futbollit Evropian është si pikë e rendit të ditës në mbledhjen e Budapestit.