Postet nga: Veriu i Kosovës

Selimi: Shërbimi Sekret Rus nuk Është më Sekret

Pasi BIRN publikoi dje një hulumtim për grupe të momarkistëve serbë dhe djathistëve britanikë që po përgatisin për rezistencë popullatën serbe në veri, duke ...

Monarkistët Serbë, Djathtistët Britanikë Komplotojnë 'Rezistencë' në Kosovë

Lart mbi qytetin e ndezur të Mitrovicës, në pjesën veriore të lumit Ibër që i ndan shqiptarët dhe serbët në Kosovë, qëndron kisha moderne ...

Serbëve të Kosovës u Mohohet Liria Politike

Vetëm kur mund të mendoni se nuk është më e nevojshme të flitet për lirinë e fjalës dhe lirinë e shprehjes në Europën e shekullit 21, Ballkani ë...

Sulmohet me Armë Policia në Veri

Një patrullë e policisë së Kosovës është sulmuar mbrëmë në afërsi të Zubin Potokut, në veri të Kosovës, përderisa ishte në lëvizje, nga persona ...

Thaçi ia Kushton katër Rreshta Rënies së Enver Zymberit

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, në përvjetorin e gjashtë, ia ka kushtuar katër rreshta Enver Zymberit, policit të Njësisë Speciale, i cili ishte vrarë më 25 korrik 2011 ...

Në Veri qe 18 Vjet Nuk Paguhet Energjia Elektrike

Për shpenzimin e rrymës nga banorët e veriut paguajnë qytetarët e tjetër të Kosovës.

Veriu Shqyrton Masat për Luftimin e Ndotjes

Bora tashmë është shkrirë në Mitrovicë dhe lumit kryesor që e ndan këtë qytet i kanë dalë pasojat e moskujdesit disamujor ndaj tij.

Vuçiq: Serbia do ta Ruajë ‘Trepçën’

“Do të shikojmë që të investojmë në “Trepçë”, në mihje të reja për të cilat keni nevojë... do të sillemi me “Trepçën” si me të gjitha subjektet tjera ...