Postet nga: Uje

KRU 'Hidromorava' apelon qytetarët e Vitisë që mos ta përdorin ujin për pije

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava" ka apeluar qytetarët e Vitisë që mos ta përdorin ujin për pije por vetëm për nevoja sanitare.

Defekt në gyp, pjesa e lagjes "Bregu i Diellit" që ka mbetur pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se për shkak të një defekti në gypin e ujit në lagjen ‘Bregu i Diellit’, rruga “Hyzri Talla” dhe zonat ...

Qeveria obligon lokalet e gastronomisë të shërbejnë ujë nga çezma

Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendim që lokalet e gastronomisë që furnizohen me ujë nga ujësjellësi publik të shërbejnë ujë nga çezma.

Defekt në një gyp, disa fshatra të Podujevës mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit (KRU) "Prishtina", ka njoftuar se ka pësuar një defekti në gypin furnizues nga Albaniku nëpër fshatrat e Podujevës.

Lagjet e Prishtinës që nesër do të mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se nesër disa lagje të kryeqytetit do të mbesin pa ujë për shkak të disa punimeve.

Sofalia nesër për katër orë do të mbetët pa ujë e rrymë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se nesër për shkak të ndërprerjës së energjisë elektrike në lagjen Sofalia kjo lagje mund të mbetet ...

Liqeni i Ohrit, 20 cm nën kuotë si pasojë e hapjes së portave të Drinit të Zi nga Maqedonia e Veriut

Niveli i ujit në Liqenin e Ohrit ka zbritur nën minimumin e tij kritik. Të paktën 20 cm nën kuotë minimale është deri tani, ndërkohë që shkak ...

Banorët e fshatit Stankaj të Rugovës kundërshtojnë projektin e komunës që sipas tyre po i lë pa ujë

Banorët e fshatit Stankaj po vazhdojnë të kundërshtojnë një projekt të komunës së Pejës që planifikon ta dërgoje ujin prej burimit të fshatit të tyre ...