Ilustrim

KRU 'Hidromorava' apelon qytetarët e Vitisë që mos ta përdorin ujin për pije

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidromorava” ka apeluar qytetarët e Vitisë që mos ta përdorin ujin për pije por vetëm për nevoja sanitare.

Sipas njoftimit të kësaj kompani, është rikthyer në punë FPU Letnicë por për shkak të normës së lartë të vlerave të turbullirës në hyrje të impiantit dhe në pamundësi teknike për trajtim të ujit brenda normave të lejuara për ujë të pijes, ju njoftojmë se uji mund të përdoret për nevoja sanitare dhe jo për pije.

“Gjendja është duke u monitoruar nga stafi përgjegjës i Kompanisë dhe në momentin e stabilizimit të normave brenda standarteve të lejuara, do të ju njoftojmë” – thuhet në njoftimin e KRU “Hidromorava”.