Postet nga: Uçk

Në Drenas Protestohet Kundër Dënimeve të UÇK-së

Ndërsa, Enver Hajdari, kryetar i OVL të UÇK-së në Drenas tha se po protestojnë për padrejtësitë që po u bëhen luftëtarëve të Ushtrisë Ç...

Rezoluta për Vlerat e Luftës Kalon në Kuvend

Pas debatit të djeshëm maratonik dhe të tensionuar u miratua sot në Kuvend rezoluta për vlerat e luftës së UÇK-së.

Nis Seanca për Vlerat e Luftës

Seancën e jashtëzakonshme ku do të debatohet për vlerat e luftës së UÇK-së në situatën e krijuar e kërkoi grupi parlamentar i PDK-së, ...

Xhemshit Krasniqi Dënohet për Krime Lufte

Një trup gjykues i Gjykatës Themelore të Mitrovicës, i përbërë nga gjyqtarë ndërkombëtarë, e shpalli fajtor të akuzuarin Xhemshit Krasniqin për kryerjen e ...

Fshati Maqedonas me Gjurmët e Konfliktit edhe 15 Vjet Pas

Shtëpitë me vrimat e plumbave dhe dënimet e bombave nëpër mure dhe dritare të risjellin në mendje betejën e egër të Haraçinës 15 ...

Varrezat e Dëshmorëve të Klinës në Gjendje ‘Skandaloze’

Varrezat e Dëshmorëve të Klinës në Gjendje ‘Skandaloze’

Pllaka të hequra e të thyera të dyshemesë së memorialit, emra gjysmakë të dëshmorëve nga shkronjat e rëna nga lapidari, mungesë e ndriçimit, varri i pë...

Sërish Vjen Marsi, e Mua më Vjen të Qaj e Më vjen të Shaj!

Në kujtim të komandantit për idealet e të cilit u nisa për luftë.

Deputetët Dënojnë Vendimet e Gjykatave Serbe Ndaj UÇK-së

Deputetët Dënojnë Vendimet e Gjykatave Serbe Ndaj UÇK-së

Nën tymin e gazit lotsjellës, deputetët e Kuvendit të Kosovës miratuan një deklaratë në të cilën dënohet vendimi i fundit i Gjykatë së Nishit ...