Postet nga: Seanca

Kuvendi mban dy seanca këtë javë

Kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar mbajtjen e dy seancave, një të mërkurën dhe një të enjten.

Mbrojtja e Rexhep Selimit kërkon informacione nga prokuroria për 12 dëshmitarët e parë - VIDEO

16:30

Dita Ndërkombëtare e Drejtësisë, studentët prizrenas improvizojnë seancë gjyqësore

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Drejtësisë, të hënën studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren improvizuan një seancë ...

Anulohet gjykimi për rastin ‘Stenta 2’

Në Gjykatën në Prishtinë është anuluar gjykimi në rastin e njohur si ‘Stenta 2’.

Shtyhet për herë të dytë seanca ndaj të akuzuarve për shpëlarje parash

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahet sot kundër Nuhi Hoxhës dhe Shahe Tahirukaj, të akuzuar për shpëlarje parash.

Me kërkesë të prokurores, shtyhet seanca në rastin 'Toka 2'

Rasti i njohur si "Toka 2" në të cilin të akuzuar janë Avni Maxhuni, Nexharije Hoti, Mehmet Prishtina dhe Dukagjin Emërllahu për krim të organizuar, ka dështuar që ...

Kuvendi miratoi vendimin për zgjatjen e masave emergjente në furnizimin e energjisë

Vendimi i Qeverisë për zgjatjen e masave emergjente të energjisë elektrike, ka marrë mbështetjen për miratim të 65 deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Dështon seanca gjyqësore ndaj grupit të hakerëve të akuzuar për falsifikim të çeqeve bankare

Në Gjykatën në Prishtinë ka filluar rishtazi gjykimi ndaj grupit të hakerëve, pasi që për tre muaj me radhë nuk është mbajtur asnjë shqyrtim gjyqësor në ...