Postet nga: rrjeti 5G

Burimi: www.pixabay.com

Anulohet tenderi 1.4-milionësh për rrjetin 5G në Parkun e Inovacionit në Prizren

Projekti për implementimin e rrjetit 5G në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren, me vlerë të parashikuar prej 1.4 milion euro, është anuluar.

1.4 milion euro Ministria ndau për implementimin e rrjetit 5G në Parkun e Inovacionit në Prizren

Gjatë këtij muaji, Ministria e Ekonomisë  hapi tender për implementimin e rrjetit të pavarur jo publik 5G , në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren.

Shtyhet sërish funksionalizmi i rrjetit 5G në aeroportet amerikane

Dy kompani telefonike në Shtetet e Bashkuara, AT&T dhe Verizion, janë pajtuar për të shtyrë lansimin e gjeneratës së re të komunikimeve (5G) në disa aeroporte.

Ambasadori Kosnett mirëpret deklarimin e Hotit për ndalimin e përdorimit të pajisjeve 5G nga shitësit e pabesueshëm

Ambasadori Amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të mbështesin Kosovën fushën e komunikimit digjital, në përputhje ...

Huawei i Kinës hap qendër teknologjike, konsolidon prezencën në Serbi

Huawei ka hapur një qendër për zhvillim dhe inovacion në Beograd vetëm pas një jave pasi Serbia nënshkroi një marrëveshje në Uashington me të cilë...

Shqipëria miraton memorandumin me SHBA-në për sigurinë e rrjetit 5G

Qeveria e Shqipërisë e ka miratuar një Memorandum të Mirëkuptimit me qeverinë e Shteteve të Bashkuara, që ka të bëjë me sigurinë e rrjetit 4G dhe 5G.

Rrjeti 5G: Si do të bëjë jetën e përditshme më të mirë?

Në kongresin Botëror të Celularëve që u mbajt në shkurt të këtj viti u diskutua edhe për teknoogjinë e internetit 5G.