Postet nga: resmije bytyqi

Resmije Bytyqi nuk e thotë asnjë fjalë në gjykimin për vrasjen e burrit të saj

Resmije Bytyqi nuk ka dashur të flasë gjatë dhënies së mbrojtjes në gjykimin për vrasjen e bashkëshortit të saj, Abedin Bytyqit.

Vrasja që pretendohet se u porosit nga gruaja eskalon në kërcënime të rënda

Në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, në Peqan të Suharekës, seanca kaloi me tensione dhe përplasje fjalësh ndërmjet të akuzuarve.

Sot gjykimi për vrasjen e rëndë në Suharekë

Vëllezërit Murat e Reshat Ademi, akuzohen se më 6 tetor 2016, në fshatin Peqan të Suharekës, në bashkëkryerje, mizorisht kanë vrarë Abedin Bytyçin.

Rrëfemi i Suharekasit si e planifikoi gruaja vrasjen e burrit të saj

Në gjykimin për vrasje të rëndë, e cila ka ndodhur në Peqan të Suharekës më 2016, sot para Gjykatës në Prizren mbrojtjen e ka dhënë i ...

Genc Nixha do të vazhdojë të jetë prokuror në rastin e vrasjes në Peqan të Suharekës

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka refuzuar kërkesën për përjashtimin e prokurorit Genc Nixha nga rasti i vrasjes së rëndë që ka ndodhur në vitin 2016 ...

Vrasja në Peqan të Suharekës, pala e dëmtuar sërish kërkoi përjashtimin e prokurorit Genc Nixha

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Resmije Bytyqi, Murat Ademi, Reshat Ademi dhe Fadil Fetiu, të gjithë të akuzuar lidhur me vrasjen e Abedin Bytyqit në fshatin Peqan të Suharekë...

Vazhdon gjykimi për ‘vrasjen mizore’ në Peqan të Suharekës

Në Gjykatën e Prizrenit vazhdon sot gjykimi për vrasjen mizore që ka ndodhur në fshatin Peqan të Suharekës.