Postet nga: raste te reja

Një i vdekur dhe shtatë raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit është raportuar një rast i vdekjes me COVID-19.

Asnjë i vdekur dhe 14 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nuk është raportuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19.

Gjermania shënon rekord të rasteve të reja me COVID-19

Instituti për kontrollin e sëmundjeve në Gjermani “Robert Koch” tha të enjten (4 nëntor) se janë regjistruar 33.949 raste të reja të të infektuarve me koronavirus.

Asnjë i vdekur dhe 21 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nuk është raportuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19 në Kosovë.

Asnjë i vdekur dhe 16 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nuk është raportuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19. Ndërsa, nga 2,280 testime, 16 qytetarë ...

CovidRezultatet-2020

Asnjë i vdekur dhe 14 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit. Ndërsa, nga 2 mijë e 140 ...

Bien edhe më shumë rastet e infektimeve me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19.

Asnjë i vdekur dhe 20 raste të reja me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes me COVID-19.