Postet nga: raport

Punëtorëve të RTK-së do u kërkohet raportim për punët që kryejnë brenda orarit

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka miratuar propozimin që punëtorëve të RTK-së tu kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punë...

Amnesty International: Autoritetet në Kosovë po dështojnë ndaj të mbijetuarave të dhunës në familje

Amnesty International përmes një komunikate për media ka thënë se Autoritetet e Kosovës po dështojnë ndaj viktimave të dhunës në familje, përkundër ...

Auditori: Sistemi shtetëror i mangët në mbrojtjen dhe rehabilitimin e rasteve të dhunës në familje

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) në raportin e auditimit të performancës “Efektiviteti institucioneve në trajtimin e rasteve të dhunës në familje” për periudhën 2020-2022 ka ...

NPB mbuloi pozita me ushtrues detyre jashtë afateve ligjore

Zyra Kombëtare Auditimit (ZKA) në raportin për pasqyrat financiare të Ndërmarrjes Publike Banoresore të Prishtinës (NPB) për vitin 2022 ka identifikuar 9 raste që ndërmarrja i ...

Vendet në Tranzicion: Kosova, Shqipëria përmirësim i lehtë, por problemet thelbësore vazhdojnë

Organizata Freedom House thotë se ndikimi i luftës në Ukrainë, si pasojë e agresionit rus, u ndje gjatë vitit të kaluar në 29 vendet nga Evropa Qendrore në Azinë Qendrore ...

Sveçla për raportin e PE-së: Kosova vlerësohet si shteti më demokratik në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka reaguar lidhur me miratimin e raportit për Kosovën të Parlamentit Evropian ku, sipas tij, është vlerësuar progresi ...

Komuna e Prishtinës identifikon pronat e uzurpuara në zonën industriale, së shpejti merren masa

Komuna e Prishtinës në një seancë të jashtëzakonshme ka shqyrtuar raportin për shfrytëzim të pronave komunale në zonën industriale të kryeqytetit.

Dita Botërore e Lirisë së Shtypit, sulmet e pazbuluara ndaj ekipit të KALLXO.com

Data 3 maj shënon Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, derisa në Kosovë u bë thirrje që prokuroria dhe gjykatat të trajtojnë me prioritet rastet e dhunës ...