Postet nga: person i zhdukur

Lipjan, zhduket një vajzë e mitur

Një grua nga Lipjani ka njoftuar Policinë se vajza e saj e mitur është zhdukur.

Gjilan, vëllai raporton zhdukjen e motrës

Policia e Kosovës njofton se një burrë ka raportuar se motra e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet se ku mund të ketë shkuar.

Prizren, një grua ankohet në Polici se i janë zhdukur dy fëmijët e saj

Një grua nga Prizreni ka raportuar në Policinë e Kosovës se dy fëmijët e saj janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tyre.

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për ta gjetur Ardiana Bogiqin

Ardiana Bogiqi  është raportuar e zhdukur që nga 28 janari i këtij viti.

Zhduket një grua së bashku me fëmijën e saj 9 vjeçar

Policia e Kosovës njofton se një person ka raportuar se motra e tij ka dalë nga shtëpia bashkë me fëmijën e saj 9 vjeçar.

Zhduket një e mitur nga Podujeva

Një person ka raportuar tek organet e rendit se vajza e tij e mitur ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Istog, nëna raporton zhdukjen e vajzës së mitur

Një grua nga Istogu ka raportuar se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Zhduket një vajzë, nëna raporton rastin në Polici

Një grua nga Prishtina ka raportuar në Policinë  e Kosovës se vajza e saj më 22 shkurt të këtij viti ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer ...