Postet nga: naim elshani

"Pijshin raki e birra e na thejshin shishet për krye" - Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin e Ekrem Bajroviqit për krime lufte

"Jam kanë me gruan dhe me fëmijën e vogël që nuk i ka pasë as 2 vjet. M'i kanë lypë dokumentet. Ia kam dhanë. Ka thanë: "Dil prej ...

Gjykimi ndaj Ekrem Bajroviqit për krime lufte, dëshmitari rrëfen tmerret që i përjetoi nga i akuzuari dhe forcat e tjera serbe

Azem Tuzi ishte dëshmitari i radhës, pas Sami Shalajt, në gjykimin e Ekrem Bajroviqit, i cili akuzohet për krime lufte ndaj popullatës civile shqipatare në fshatrat ...

'Kanë bo hajgarë me neve, k`ta janë për pushkatim fill' - Dëshmia e dëshmitarit në gjykimin për krime lufte

Sami Shalaj është dëshmitari i radhës i cili u dëgjua në gjykimin ndaj të akuzuarit për krime lufte, Ekrem Bajroviq, në Gjykatën e Prishtinës.

Gjykimi i Ekrem Bajroviqit për krime lufte ndaj civilëve shqiptarë, dëshmitari: E pash të akuzuarin brenda në oborr

Në Gjykatën e Prishtinës sot vazhdoi gjykimi i Ekrem Bajroviqit, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile shqiptare gjatë viteve të luftës vitet 1998 – 1999 në ...

“Kam thënë 'O Zot largom prej këtyre kufomave'" – Dëshmitari rrëfen në gjykimin për krime lufte

Naim Elshani është dëshmitari që u dëgjua sot para trupit gjykues në gjykimin e Ekrem Bajroviq, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile gjatë viteve 1998...