Postet nga: ministria e shëndetësisë

Mjekët Specialistë Në Protestë, Kërkojnë Vende Pune

Mbi  80 specialistë të fushave të ndryshme të mjekësisë kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë duke kërkuar punësim.

KDI: Një Virus në Prokurimin e Ministrisë së Shëndetësisë

Prokurimi në Ministrinë e Shëndetësisë po përcillet me ‘probleme kronike’ me transparencën, thuhet në raportin për vitin 2015 që Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) publikoi ...

Mungesë Filmash për Rëntgen në Istog

Në sportelin e Repartit të Rëntgenit të kësaj qendreje, mbishkrimi “nuk ka filma” ua bën me dije pacientëve se ky shërbim nuk ofrohet për ...

Kosova e Para në Evropë me Tuberkuloz

Kosova mbetet me numrin më të madh të të sëmurëve me tuberkuloz në regjion e Evropë u tha sot në Ditën Botërore të Tuberkulozit.

Të Pafajshëm të Akuzuarit për Tenderin e Barnave

Të Pafajshëm të Akuzuarit për Tenderin e Barnave

Gjashtë vjet pasi kishte ndodhur rasti për të cilin akuzoheshin, Ekrem Maliqi, Berat Marmullaku, Bekim Fusha dhe Hajrullah Fejza dëgjuan kryetaren e trupit gjykues teksa lexoi aktgjykimin me ...

Specializantët Mjekësorë Bojkotojnë Punën për Pagesën e Kujdestarisë

370 specializantë të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) kanë bojkotuar punën për shkak të mos pagesës së punës kujdestare në dy muajt ...

Ilir Tolaj Deklarohet i Pafajshëm

Ilir Tolaj Deklarohet i Pafajshëm

Pasi Ilir Tolaj nuk ishte deklaruar në seancën e kaluar se a ndihet i pafajshëm, a fajtor, ndërsa avokati i tij paraqiti të premten kundërshtimin e ...

7 Milionë Franga Zvicerane për Shëndetësinë Kosovare

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim  (SDC) dhe Ministria e Shëndetësisë, lansuan Projektin për Kujdesin Shëndetësor të Qasshëm dhe Cilësor, të ...