Postet nga: martesat

Dashuria përtej besimit: ‘Martesat ndërfetare te shqiptarët në Kosovë’ një studim me rëndësi për kulturën shqiptare

 

Shumica e indianëve kundërshtojnë martesat ndërfetare

Shumë e indianëve e konsiderojnë veten dhe shtetin e tyre, si tolerant sa i përket fesë, mirëpo janë kundër martesave ndërfetare, ka treguar një studim ...

Priftërinjtë gjermanë sfidojnë Vatikanin; bekojnë çiftet homoseksuale

Priftërinjtë në rreth 100 kisha katolike të Gjermanisë, nga sot, do t’u ofrojnë bekimin çifteve të gjinisë së njëjtë.

Kisha Katolike s’mund të bekojë bashkimin e çifteve homoseksuale

Kisha Katolike nuk e ka fuqinë të bekojë bashkimin e çifteve të gjinisë së njëjtë, tha të hënën Zyra e Vatikanit, përgjegjëse për doktrinë...

Kosovarët po martohen gjithnjë e më pak

Në vitin që shkoi u realizuan 16 mijë e 800 martesa apo 241 martesa më pak se në viti 2017-të.

Mosha mesatare e të martuarve ishte 30 vjeç

Mosha mesatare e të martuarve në vitin 2017 është rritur krahasuar me vitet e kaluara. Agjencia e Statistikave thotë se gjatë vitit 2017 janë kurorëzuar 17 mijë e 112 qifte-bashkëshortore. Mosha mesatare ...

Premtimet e Rreme, nga Martesa në Prostitucion të Dhunshëm

Dy të rinj takohen, djali propozon martesë, premton jetë më të mirë duke përfshirë edhe jetesën jashtë Kosovës.