Postet nga: marko roshiq

Vrasja e Oliver Ivanoviqit - Detaje nga dosja e aktakuzës së konfirmuar nga Apeli

Detaje nga aktakuza e konfirmuar në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq

Apeli konfirmon aktakuzën në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Apeli e ka konfirmuar aktakzuën për krim të organizuar në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq.

Gjykata arsyeton vendimin për refuzimin e kërkesave për hedhjen e aktakuzës në rastin Oliver Ivanoviq

Gjykata e Prishtinës ka arsyetuar refuzimin e kërkesave për hedhjen e aktakuzës dhe kundërshtimet e provave të parashtruara nga mbrojtja e të akuzuarve, në rastin ...

Refuzohet kërkesa për hedhjen e aktakuzës në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq

Gjykata e Prishtinës ka refuzuar kërkesat e mbrojtësve të akuzuarve, Nedelko Spasojeviq, Marko Roshiq, Silvana Arsoviq, Dragisha Markoviç, Zharko Jovanoviç dhe Rade Basara për hedhjen e ...

Gjykata e Prishtinës e lë në fuqi aktakuzën lidhur me vrasjen e Ivanoviqit

Gjykata e Prishtinës ka refuzuar kundërshtimet e bëra nga mbrojtësit e të akuzuarve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit lidhur me aktakuzën.

Nis seanca fillestare lidhur me vrasjen e Oliver Ivanoviq

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar procesi gjyqësor në rastin për vrasjen e ish-politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, shtyhet seanca e planifikuar për nesër

Për shkaqe procedurale është shtyrë seanca, e cila ishte planifikuar të mbahet të premten, në rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Apeli refuzon kërkesat e 3 të akuzuarve në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesat e 3 prej të akuzuarve në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviqit lidhur me masën e sigurisë.