Postet nga: luan statovci

Si u zbulua skema e korrupsionit me subvencione?

Më shumë se 15 persona, disa nga ta zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë, janë arrestuar javën e kaluar nën dyshimin se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare dhe ...

Zyrtari i bujqësisë në Pejë, Alban Bushati dyshohet se mori 48 mijë euro ryshfet

Alban Bushati është i arrestuari i radhës në rastin e njohur tashmë për opinionin si “Subvencionet 2021”.

Parat e sekuestruara

I dyshuari që posedonte 600 mijë euro kesh i deklaroi vetëm 600 euro në bankë

Drejtori i pagesave direkte në Agjencionin e Zhvillimit të Bujqësisë. Luan Statovci i cili dyshohet se kishte rreth 600 mijë euro kesh i kishte të deklaruara në Agjencinë Kundër ...

Parat e sekuestruara

Mbi 400 mijë euro u gjetën në shtëpinë e vëllait të drejtorit për pagesat direkte të AZhB-së

Çanta me mbi 400 mijë euro e cila është sekuestruar në Batllavë të Podujevës u gjet në shtëpinë e Salih Statovcit, i cili është vëllai i drejtorit të ...

Dosja e Prokurorisë: Planet e të dyshuarve që më 2021 të marrin nga 25 mijë euro për një aplikues

Thurje e planeve për të përfituar para në emër të subvencioneve dyshohet të jenë bërë  në zyrën e përgjuar të Drejtorit të Pagesave Direkte, ...

Dosja e Prokurorisë : Si u kërkuan 30 mijë euro për subvencionim?

Për 11 zyrtarë të arrestuar nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti dhe  dhënie ryshfeti, Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar masë...

Dosja e Prokurorisë - Veprimet inkriminuese të 11 të arrestuarve për ryshfet në subvencione

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar masën e paraburgimit për 11 personat e arrestuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti, dhënie ryshfeti.