Postet nga: liridona beqiri

Shtyhet seanca në rastin “Ukë Rugova 2”

Seanca e sotme nuk është mbajtur për shkak të mungesës së të akuzuarit Fadil Ahmeti dhe për shkak të kërkesës së të akuzuarit Fitim Beqiri ...

Dështoi të mbahet seanca në procesin gjyqësor ‘Ukë Rugova 2’

Vdekja e një personi të afërm të prokurores së rastit Florije Shamolli, bëri që seanca e sotme në rastin ‘Uke Rugova 2’ të mos mbahet.

14 të akuzuarit për viza në grupin e Ukë Rugovës dalin para gjyqit

14 të akuzuar për aferën e vizave dolën sot për herë të parë në gjykatë në përbërje të plotë, pas dy seancave të dështuara.

Fjalët e Ukë Rugovës në gjykimin për mashtrim me viza italiane

“Jo nuk ndjehem fajtor”, kështu është deklaruar sot para Gjykatës Ukë Rugova, i akuzuar nga Prokuroria Speciale se ishte pjesë e një grupi kriminal, qëllimi i të ...

Gjykimi ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane, Gjykata veçoi procedurën

Mungesa e të akuzuarës Liridona Beqiri ka bërë që Gjykata ta konsideroj veçimin e procedurës penale në rastin ndaj të akuzuarve për keqpërdorim me ...

Gjykata heshtë për gjykimin e Ukë Rugovës

Ka kaluar gati plot një vit që nga seanca e fundit e gjykimit të Ukë Rugovës.

Deklarojnë Pafajësinë të Akuzuarit për Vizat

Tre të akuzuarit e procesit gjyqësor për dhënien e paligjshme të vizave italiane shengen në këmbim të pagesës ndaj të cilëve nuk u zhvillua ...