Postet nga: Lideret

Kryeministri deklarohet për takimin në Bruksel

Delegacioni i Kosovës ka takuar sot në Bruksel përfaqësuesen e lartë të BE-së, Federica Mogherini. Ai ka thënë dëshmuan se institucionet e Kosovës janë ...

Thaçi flet për pasojat e vonesave të integrimit në BE

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi u takua me liderët e Ballkanit Perëndimor dhe BE-së në Shkup, ku tha se kanë biseduar për të zgjidhur çështjet ...

BE Pret 'Ratifikim të Shpejtë' të Demarkacionit

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, pas takimit me liderët e partive politike ka thënë që pret që marrëveshja për demarkacionin të ...

Apostolova Takohet me Liderët

Natalya Apostolova do të takohet së shpejti me përfaqësues të partive politike.

Shpërfillje e Mospajtime Ndërmjet Liderëve të Kosovës dhe Ambasadorëve

Mospërfillje e ndërsjellë dhe retorikë e ashpër politike po karakterizon raportet ndërmjet liderëve institucionalë të Kosovës dhe ambasadorëve të vendeve të Kuintit, që ...

‘Pikë e Pesë’ në Politikë Para Vendimeve të Mëdha

Presidenti, kryeministri dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës po mbajnë qëndrime të ndryshme në lidhje me dy nga çështjet kryesore të aktualitetit politik, përkatësisht në raport ...

Pozitë e Opozitë Rikonfirmojnë Ndasitë

Në takimin e sotëm të zhvilluar në Prishtinë liderët e partive të pozitës dhe opozitës nuk u pajtuan rreth një deklarate të përbashkët pë...

Takim i Liderëve për Demarkacionin

Liderë politikë kosovarë të subjekteve parlamentare janë mbledhur në një takim me dyer të mbyllura ku pritet të diskutohet rreth një deklarate për marrëveshjen e demarkacionit me Malin ...