Postet nga: Krimi i Organizuar

Rastet 'Pronat' e ‘Apex’ në Duart e Vendorëve

Rasti “APEX”, ku të akuzuar për krim të organizuar dhe detyrim janë 11 persona, si dhe rasti “Pronat”, ku 23 veta janë të akuzuar për krim të organizuar, nxjerrje dhe ...

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Ministrja e re e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kanë diskutuar sot për shumë çështje të fushës së drejtësisë dhe pë...

10 Gjyqtarët më të Pasur në Shqipëri

Portofoli i dhjetë gjyqtarëve të Apelit në Shqipëri vlen 802 milionë lekë ose më shumë sesa gjysma e pasurisë së 81 gjyqtarëve të karrierës të marrë së bashku. ...

Përgjimet e Trafikantit Shqiptar të Drogës Ngrenë Hije Skandali mbi Prokurorinë

Në dhjetor 2015, kreu i dyshuar i një organizate të trafikut të drogës u përgjua teksa mburrej në telefon se kishte luajtur fijet për transferimin e një prokurori ...

Integriteti i Munguar: 80% e Gjyqtarëve në Shqipëri Nuk e Justifikojnë Pasurinë

Që nga viti 2004, si të gjithë zyrtarët e nivelit të lartë dhe të mesëm në Shqipëri, gjyqtarët kanë detyrimin ligjor që një herë në vit të ...

Çka u Bë Me...

Në këtë vend, lajmi më i keq e mbulon lajmin e keq. Në momentin kur vëmendja e publikut kalon nga një lajm i keq në tjetrin, edhe institucionet ...

EULEX, Nga 6 Gjykime Për Korrupsion në Vit

Duke u mbështetur në hulumtimin e bërë nga Shaunna Calpin dhe Gabriel David Crossley, studentë të Universitetit të Oxford-it, Lëvizja FOL sot ka dalë me një vlerë...

Rrethi Vicioz: Viktimat Shqiptare Përndiqen nga Hija e Tregtisë së Seksit

Zona përreth Place de I’Yser në Bruksel është vendi i punonjëseve shqiptare të seksit. Territori i tyre është vetëm pak kilometra larg nga sheshi qendror i ...