Postet nga: KPMM

Aksioni i KPMM-së kundër shfrytëzimit ilegal të zhavorrit 

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale  po vazhdon aksionet në inspektimin e aktiviteteve të jashtëligjshme minerare.

Auditori: Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale me plot shkelje

Raporti i Auditorit për vitin 2017 kishte gjetur se në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale, në dy raste nga mostrat, bartësit e licencave për shfrytë...

Auditori identifikon mangësi në menaxhim të pasurive në KPMM

Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, Auditori i ka gjetur mangësi në menaxhimin e pasurive.

Prokurorja: Inspektori u Dërgua në Dreka e Darka

Në nisje të rigjykimit të Lulzim Çitakut, inspektorit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, prokurorja Sahide Gashi pretendoi se ka fakte për ta dënuar të ...

KPMM Paguan Shtrenjtë për Telefona

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) planifikon të shpenzojë deri në 800 euro për njëtelefon.

Diskutim për Ndryshimet e Ligjit të Mineraleve

Në dëgjimin publik në lidhje me mbikëqyrjen dhe zbatimin e Ligjit për Minierat dhe Mineralet nga diskutuesit u përmendën mangësitë e këtij ligji.

Kompania e Wesley Clark Kërkon Monopolin në Qymyrin e Kosovës

Kompania bordi i së cilës udhëhiqet nga Gjenerali Wesley K. Clark ka kërkuar të ketë monopolin në hulumtimin e rezervave të qymyrit në Kosovë. Kompania “Envidity Energy ...