Postet nga: Komuna e Rahovecit

Përfshihet nga zjarri garazha e një shkolle në Rahovec

Një garazh e një shkolle në Rahovec është përfshirë nga flakët mbrëmjen e kaluar.

Rahovec - Ushtroi dhunë fizike, arrestohet

Një burrë nga komuna e Rahovecit është arrestuar, nën dyshimin se ka ushtruar dhunë fizike ndaj një personi.

Auditori: Parregullsitë në Komunën e Rahovecit gjatë 2018-ës

Komuna e Rahovecit gjatë vitit 2018 është përballur me sfida dhe parregullsi në fusha të ndryshme, thonë gjetjet e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA).

Komuna e Rahovecit me shumë parregullsi në angazhimin e stafit me kontrata mbi vepër

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) Ka gjetur se Komuna e Rahovecit në vitin 2018 kishte lidhur marrëveshje për shërbime të veçanta me 9 punonjës.

Zyrtarët komunal nuk i përfillin rregullat për shfrytëzimin e veturave

Zyrtarë të Komunës së Rahovecit nuk kanë plotësuar formularët obligues për shfrytëzimin e automjeteve zyrtare.

Rahoveci bën bilancin e pasojave të vërshimeve

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka njoftuar se nga mëngjesi i sotëm kanë dalë në terren për të parë nga afër dëmet ...

Sulmoi familjarët dhe policët, arrestohet rahovecasi

Është arrestuar një burrë nga komuna e Rahovecit, pasi që i njëjti kishte sulmuar familjarët e tij, si dhe kishte dëmtuar gjësende të ndryshme në shtë...

Rahovec, ia thyejnë shtëpinë, vjedhin stoli ari e para

Një burrë nga Rahoveci ka raportuar se disa persona të panjohur, i kanë vjedhur stoli ari e para të gatshme.