Postet nga: Komuna e Gjilanit

Komuna e Gjilanit me vonesa në vlerësimin e procedurave të prokurimit

Komuna e Gjilanit nuk ka arritur të vlerësoj brenda afatit prej 30 ditësh ofertat për projektin “Renovimi dhe  funksionalizmi i objekteve shkollore në kopshtet për fëmijë” ...

Komuna e Gjilanit dha kontratë pa plotësim kriteresh, kryetari i Komisionit të vlerësimit ishte edhe menaxher i projektit

Komuna e Gjilanit ka nënshkruar kontratë në vlerë 570 mijë eurove edhe pse kompania fituese nuk i kishte plotësuar kërkesat e dosjes së tenderit. Sipas Zyrës Kombë...

COVID-19 Rezultatet

Gjilani me vetëm pesë raste me COVID-19

Derisa numri i rasteve pozitive me COVID-19 ka rënë dukshëm, në qytetin e Gjilanit janë vetëm 5 raste aktive.

Gjilani përgatitet për vaksinim masiv kundër COVID-19

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë të ditur se i kanë bërë të gjitha përgatitjet që nga java e ardhshme në këtë ...

Hapet Muzeu Etnologjik në Gjilan (FOTO)

Sot është inauguruar Muzeu Etnologjik në Gjilan, në objektin e ish-shkollës së muzikës.

Gjilani pranon 640 vaksina anti-COVID, kërkohet nga qytetarët të regjistrohen për të parandaluar tollovinë

Sot, Komuna e Gjilanit ka pranuar 640 doza të vaksinës "AstraZeneca", nga 38,400 vaksinat që kanë arritur të mërkurën në Kosovë.

Tre anëtarë të familjes Haliti nga Gjilani vdesin në Shqipëri

Tre anëtarë të familjes Haliti nga komuna e Gjilanit kanë vdekur në Shqipëri.

Kalojnë gati 2 vjet nga nënshkrimi i kontratës, pluhuri dhe rruga e paasfaltuar bëhen problem për banorët (FOTO)

Kanë kaluar gati 2 vjet që nga nënshkrimi i kontratës në vlerë mbi 1 milion euro për projektin “Rikonstruktimi i rrugës Hasan Mekuli dhe Kadri Osmani (ish-rruga “Enver ...