Postet nga: këshilla

Shkarkojeni stresin, jetoni më gjatë

Stresi është bërë pjesë e fabrikuar e jetëve tona të zëna me punë e obligime, por ai shkakton kërdi në shëndetin tonë dhe jetën ...

Me këto vitamina e mbani veten në formë të mirë gjatë vjeshtës dhe dimrit

Këtë shtesë me ushqim duhet ta marrin të gjithë.

Gjërat që pavetëdijshëm i bëni gabim

Të gjithë mundohen të jenë sa më të kujdesshëm në rutinën e tyre jetësore.

Të qëndruarit ulur më e rrezikshme se duhanpirja

Ne të gjithë e dimë duke thënë se nëse ushtrojmë, do të jetojmë më gjatë. Një studim i ri shkon një hap më tej dhe zbulon se një ...

Ruajtja e ushqimit për bebe, çfarë duhet të dinë prindërit

Gjenetika, stili i jetës dhe mënyra e ushqimit të një fëmije janë determinuese për shëndetin e tij.

5 arsyet pse duhet të dëgjoni muzikë klasike përderisa mësoni

Shkencëtarët kanë hulumtuar efektin që mund të jap muzika tek njerëzit në mënyra të ndryshme.

10 shenja të pazakonta të stresit

Nëse jeni nën stres kronik, trupi juaj është i ekspozuar ndaj nivelit të lartë të hormoneve të stresit nga dita në ditë.

Për këto pesë arsye shfaqen venat e dukshme

Venat e  dukshme ndonjëherë mund të na tregojnë për disa probleme shëndetësore Venat paraqesin një sistem të zgjuar të valvulave me një kalim që kryejnë një ...