Postet nga: këshilla

Këshilla për një fytyrë pa rrudha

Të gjithë tentojmë t’i luftojmë rrudhat në fytyrë sa më gjatë që mundemi.

Studimi kanadez, kanbisi më i dëmshëm se alkooli

Të tymosësh kanabis shkakton dëme më të mëdha se sa po të pish alkool, veçanërisht përgjatë viteve të adoleshencës. Ky është alarmi i ...

Gjërat që duhet t`i pastroni me urgjencë në shtëpitë tuaja

Janë disa vende ku mikrobet shtohen, të cilat duhet të pastrohen më mirë gjatë sezonit të gripit.

Njerëzit e gjatë më të rrezikuar nga kanceri

Njerëzit e gjatë, janë të rrezikuar më shumë nga sëmundja e kancerit.

Disa nga arsyet pse mbeteni pa gjumë

Gjumi është i rëndësishëm për të gjithë njerëzit, andaj nëse ju nuk bëni një gjumë të mirë duheni të dini arsyet se cilat ...

Këshilla për lëkurë të shëndetshme në vjeshtë

Nëse dëshironi që të keni sezon të shëndetshëm, duhet të kujdeseni për disa gjëra që bukuria juaj të shfaqet edhe gjatë vjeshtës.

Pesë profesionet e paguara më së shumti dhe ku e ndieni veten më komod

Së fundmi, ‘Business Insider’ është këshilluar me Byronë e Statistikave të Punës në SHBA, me Rrjetin e Informacioneve Profesionale (databazë e cila i renditë profesionet në një shkallë ...

Shkarkojeni stresin, jetoni më gjatë

Stresi është bërë pjesë e fabrikuar e jetëve tona të zëna me punë e obligime, por ai shkakton kërdi në shëndetin tonë dhe jetën ...