Postet nga: Jakup krasniqi

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Specialja kërkon nga Policia e Kosovës të njoftojë nëse mund të garantojë për lirimin e përkohshëm të ish-krerëve të UÇK-së

Dhomat e Specializuara në Hagë i kanë kërkuar Policisë së Kosovës që të sigurojë informacion lidhur me autorizimet dhe kapacitet e kësaj të fundit për të ...

Krasniqi, Veseli e Selimi, fitojnë betejën e parë në Speciale, Apeli kërkon rishqyrtimin e paraburgimit të tyre

Ish krerët e UÇK-së që po mbahen në hapësirat e paraburgimit në Hagë e kanë fituar betejën e parë në dhomat e specializuara.

Një delegacioni i Ministrisë së Drejtësisë takoi ish-eprorët e UÇK-së në paraburgim në Hagë

Një delegacion i Ministrisë së Drejtësisë i kryesuar nga zëvendësministri Blerim Sallahu ka vazhduar takimet zyrtare në Hagë në kuadër në vizitës zyrtare që po ...

Dosja e Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit përmban 11 mijë dokumente

Ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të akuzuar për krime luftë, sot po mbahet seancë përgatitore në ...

Sot mbahet seanca ndaj ish krerëve të UÇK-së në Gjykatën Speciale

Seanca përgatitore ndaj ish krerëve të UÇK-së Hashim Thaçit, Rexhep Selimit, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqit pritet të mbahet sot.

Hagë: Gjykata e Apelit refuzon ankesat e aplikuesve për status të viktimës, në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së

 

Gjykata Speciale në Hagë, u vazhdon paraburgimin Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit

Gjykata Speciale ka njoftuar se dy ish-krerëve të UÇK-së, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit, të cilët po akuzohen për krime të luftës dhe krime kundë...

Ministria e Punëve të Jashtme: Pakot nuk i janë dërguar Jakup Krasniqit sepse ka skaduar kontrata me operatorin

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka thënë se arsyeja përse nuk janë dërguar pakot me gjëra ecenciale për Jakup Krasniqin ...