Postet nga: Jakup krasniqi

Në Gjykatën Speciale janë paraqitur 17 persona si viktima, 8 janë hequr nga lista

Në Gjykatën Speciale, ku për krime lufte po gjykohen drejtues të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi, janë paraqitur 17 persona në cilë...

Zyra për Pjesëmarrjen e Viktimave i rekomandon gjykatësit që viktimat në rastin e Thaçit e të tjerëve të grupohen në një grup të vetëm 

 

Asnjëri si Jakup Krasniqi, zëvendësoi dy presidentë e qëndroi më së gjati në detyrë

Kanë kaluar 147 ditë që nga dorëheqja e ‘detyrueshme’ e Hashim Thaçit nga posti i presidentit, për shkak të aktakuzës së ngritur nga Gjykata Speciale.

Mbrojtja e Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit: Pandemia po na ngadalëson hetimet

Gjatë ditës së sotme është mbajtur seanca e radhës ndaj ish-krerëve të UÇK-së.

Gjykata refuzon kërkesat e mbrojtësve të Thaçit dhe Krasniqit për vënien në dispozicion të incizimeve të dëshmitarëve

Në Gjykatën Speciale në Hagë sot është mbajtur seanca e radhës ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe ...

Gjykata Speciale mban seancën e radhës statutore ndaj ish krerëve të UÇK-së

Sot më 24 mars do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Avokati: Thaçit iu shkelën të drejtat kushtetuese nga Gjykata Speciale

Avokati i Hashim Thaçit, David Hooper, ka parashtruar mocion në Gjykatën Speciale duke kërkuar hedhjen e aktakuzës ndaj klientit të tij.

Caktohet seanca e katërt në Hagë ndaj ish- eprorëve të UÇK-së

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka njoftuar se seanca e radhës ndaj ish- eprorëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi do ...