Postet nga: Jakup krasniqi

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Veselit, Krasniqit dhe Selimit u vazhdohet paraburgimi nga Specialja

Gjykatësi  i procedurës paraprake, Nikola Giju më 26 nëntor mori vendim që Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit t`ua vazhdojë masën e paraburgimit.

Udhëtimi politik i Kosovës brenda një viti pa 4 figurat politike Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi

Një vit më parë në Kosovë ndaj katër figurave politike u konfirmua aktakuza nga Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale për krime lufte me seli në Hagë ...

Një vit nga konfirmimi i aktakuzës ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Sot është bërë një vit që kur aktakuza për krime lufte ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi ...

Më 29 tetor mbahet konferenca e radhës ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të akuzuar për krime lufte nga Gjykata Speciale në Hagë, më 29 tetor ...

Gjykata Speciale u lejon të akuzuarve që për çështje të caktuara të apelojnë vendime mbi mocionet që pretendojnë defekte në aktakuzë

Dhomat e Specializuara përmes një vendimi të marrë i kanë lejuar Hashim Thaçit, Jakup Krasniqit, Kadri Veselit e Rexhep Selimit, që për çështje të caktuara të ngritura ...

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Specialja kërkon nga Policia e Kosovës të njoftojë nëse mund të garantojë për lirimin e përkohshëm të ish-krerëve të UÇK-së

Dhomat e Specializuara në Hagë i kanë kërkuar Policisë së Kosovës që të sigurojë informacion lidhur me autorizimet dhe kapacitet e kësaj të fundit për të ...

Krasniqi, Veseli e Selimi, fitojnë betejën e parë në Speciale, Apeli kërkon rishqyrtimin e paraburgimit të tyre

Ish krerët e UÇK-së që po mbahen në hapësirat e paraburgimit në Hagë e kanë fituar betejën e parë në dhomat e specializuara.

Një delegacioni i Ministrisë së Drejtësisë takoi ish-eprorët e UÇK-së në paraburgim në Hagë

Një delegacion i Ministrisë së Drejtësisë i kryesuar nga zëvendësministri Blerim Sallahu ka vazhduar takimet zyrtare në Hagë në kuadër në vizitës zyrtare që po ...