Postet nga: Jack Smith

Në ç’mënyrë e akuzoi Jack Smith presidentin e Kosovës duke ia pamundësuar një takim me ish presidentin Trump

Përpara se ta merrte detyrën kryesore për hetimet kunër Donald Trump, këshilltari special Jack Smith i kaloi vite duke punuar në Evropë, duke e ndjekur ...

Prokurori Jack Smith do ta hetoj ish-presidentin Donald Trump

Ish-kryeprokurori special i Zyrës së Prokurorit të Specializuara në Hagë, Jack Smith, është emëruar për të mbikëqyrur hetimet penale të departamentit të drejtësisë amerikane ndaj ...

Alex Whiting zëvëndëson Jack Smith si UD i prokurorit të specializuar

Alex Whiting zëvëndëson Jack Smith si ushtrues detyre i prokurorit të specializuar  në Zyrën e Prokurorit të Specializuar (ZPS). Kryeprokurori Smith i cili dha dorëheqje, ...

Jack Smith jep dorëheqje nga pozita e kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale në Hagë

Jack Smith ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeprokurorit të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (Prokurorisë Speciale) në Hagë.

Kryetari i Zyrës së Prokurorit të Specializuar të Kosovës emërohet këshilltar special për hetimet mbi ish-presidentin Trump

Prokurori i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara, Merrick Garland, emëroi të premten zotin Jack Smith si këshilltar të posaçëm për të mbikëqyrur hetimin ...

Prokuroria Speciale kërkon vazhdimin e paraburgimit ndaj Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka kërkuar vazhdimin e masës së paraburgimit ndaj ish-krerëve të UÇK -së, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.

Prokurori Smith mirëpret vendimin ndaj Gucatit e Haradinajt, angazhohet të ndjekë penalisht të gjitha rastet e frikësimit të dëshmitarëve

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka mirëpritur vendimin për dënimin e ish-krerëve të OVL-së së UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Jack Smith: Arsyeja e mos dorëzimit të dosjes paraprake është rreziku i frikësimit të dëshmitarëve

Jack Smith, prokurori i Specializuar amerikan, ka deklaruar sot në seancën statusore që po mbahet kundër ish krerëve të UÇK-së, se arsyeja se pse nuk po ...