Postet nga: Hulumtim

Kopjim i Dobët në Universitetin e Prishtinës

Gazeta Jeta në Kosovë ka analizuar tekstet e dy punimeve me titull të njëjtë “Privatization Process in Kosovo” (Procesi i Privatizimit në Kosovë) të cilat janë botuar në vite ...

Drejtësia për Fajde

Drejtësia për Fajde

Në edicionin e radhës emisioni “Drejtësia në Kosovë” sjell rrëfimin ekskluziv për vetëvrasjen e dy djemve të familjes Mehana nga Mitrovica.

Shteti Rrezikon Trepçën

Mosfunksionalizimi i bordit të AKP-së dhe procedurat e prokurimit publik rrezikojnë që në fillim të nëntorit ta dërgojnë në likuidim gjigantin e metaleve “Trepça”. AKP-ja ka dë...

Identifikohen Potencialet Ekonomike të Rajonit Qendër

Identifikimi i skemës së prodhimeve vendore, ridizajnimi i granteve qeveritare e komunale dhe përmirësimi i kushteve për investime ishin çështjet që u diskutuan gjatë konferencës ...

Siguria e Aeroportit

Siguria e Aeroportit

Siguria në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinë është tema e radhës me të cilën është marrë emisioni “Drejtësia në Kosovë”

Tenderi ‘10 Centësh’ i Infrastrukturës

Kompania fituese e një tenderi të Ministrisë së Infrastrukturës për mirëmbajtjen e një segmenti rrugor të rajonit të Prizrenit, ka deklaruar çmime tepër të ulëta ...

‘Drejtësia në Kosovë’: Zyrtari i Sigurisë së Aeroportit me të Kaluar Kriminale

'Drejtësia në Kosovë': Zyrtari i Sigurisë së Aeroportit me të Kaluar Kriminale

Siguria në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinë është tema e radhës me të cilën është marrë emisioni “Drejtësia në Kosovë”.

Takimi i ‘Mistershëm’ i Zyrtarit Shtetëror me Biznesmenin

Më 1 tetor të këtij viti Ministria e Infrastrukturës e udhëhequr nga Lutfi Zharku shpalli fitues kompaninë“Famis Co” në një tender milionësh.