Postet nga: Gjykata

Paraburgim për plagosjen në Bishtazhin të Gjakovës

 

Gjykata e Ferizajt anulon të gjitha aktivitetet e saj përveç rasteve urgjente

Gjykata e Ferizajt ka njoftuar qytetarët se i ka anuluar të gjitha aktivitetet e gjykatës dhe seancat gjyqësore përveç rasteve me urgjencë.

Masat ndaj coronavirusit - Gjykata e Prizrenit nuk do të lejojë publikun në gjykime

 

Gjykata merr vendim për zyrtarët e akuzuar të AKPPM-së

Ilir Dushi, Haki Ejupi dhe Gylten Kurda të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, u liruan nga akuzat e Prokurorisë, pasi Gjykata nuk ka gjetur ...

Gjykata vendos për të akuzuarën që 'kishte shkuar në SIRI për ta bindur djalin të kthehej në Kosovë'

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore Fikrije Lutfiun, e akuzuar për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste. E akuzuara Fikrije Lutfiu u dë...

Hetuesi policor dërgohet në pranga në gjykatë (FOTO)

Hetuesit policor të Departamentit për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Policinë e Kosovës, gjatë ditës së sotme do të dalin para gjykatës për ...

Hashim Thaçi ‘shpëton’ nga dhënia e dëshmisë në rastin ‘Veteranët e rrejshëm’

Gjykata  e Prishtinës e ka refuzuar propozimin që të dëgjohet presidenti Hashim Thaçi në cilësi të dëshmitarit në rastin “Veteranët e rrejshëm”.

I dyshuari për vrasjen e policit i prangosur - FOTO

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!