Postet nga: Gazmend Haliti

Aktakuzë për Pjesëmarrje në ISIS

Sipas Prokurorisë Speciale, aktakuza ndaj personit me inicialet G.H. është ngritur nga një prokuror vendas i saj nën dyshimet për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste.

Rasti ‘Badovci’ Prek Fundin në Gjykatë

Në rastin e njohur si “Badovci”, ku pesë persona akuzohen për përgatitje të veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së ...

I Akuzuari i ‘Badovcit’: Fajtor për Rekrutimet në Siri Është Enver Hoxhaj

I Akuzuari i ‘Badovcit’: Fajtor për Rekrutimet në Siri Është Enver Hoxhaj

 

Mbyllje e Seancës në Rastin ‘Badovci’

Mbyllje e Seancës në Rastin ‘Badovci’

Publiku u përjashtua nga seanca e rastit “Badovci” me kërkesë të prokurores Drita Hajdari, pas aprovimit të gjyqtares Valbona Selimi dhe trupit gjykues.

Mungojnë Gardianët, Shtyhet Seanca në Rastin “Badovci”

Seanca e paraparë të mbahet sot në rastin ku të akuzuar janë Besnik Latifi, Gazmend Haliti, Milazim Haxhiaj, Fehmi Musa dhe Enis Latifi, të cilët dyshohet se te liqeni ...

Kundërshtohet Aktakuza në Rastin 'Badovci'

Mbrojtja e pesë të akuzuarve në rastin e njohur si “Badovci” ka kundërshtuar aktakuzën ndaj klientëve të tyre por Gjykata menjëherë ka hedhur poshtë pretendimet e ...

Zbardhet Plani i të Arrestuarve të ISIS te Liqeni i Badovcit

Pas gati gjashtë muajsh hetime, Prokurorja Speciale, Drita Hajdari, ka arritur në përfundimin se në afërsi të liqenit të Badovcit nuk pati helm dhe “qëllimi i vetë...