Postet nga: Gazmend Haliti

Gazmend Haliti shpallet i pafajshëm lidhur me akuzën për terrorizëm

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuza  Gazmend Halitin për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Dëshmitari në arrati, dështon seanca për terrorizëm

Mungesa e dëshmitarit Fitim Dema ka bërë të dështojë përsëri mbajtja e seancës gjyqësore në gjykimin për terrorizëm ndaj Gazmend Halitit.

Prokurorja jashtë vendit, anulohet seanca e gjykimit për pjesëmarrje në grupe terroriste

Në gjykimin ndaj Gazmend Halitit, i cili akuzohet për pjesëmarrje në veprimtarinë e grupit terrorist të njohur si ISIS, është anuluar seanca gjyqësore e paraparë të mbahej ...

Gjendja Shëndetësore e Dëshmitarit Shtyn Gjykimin për Terrorizëm

Në gjykimin ku Gazmend Haliti akuzohet për pjesëmarrje në terrorizëm, parashihej të dëshmonte Fitim Dema.

Avokati: ISIS Nuk Ekzistonte në Kohën Kur Akuzohet Gazmend Haliti

Ka nisur të martën shqyrtimi kryesor në rastin e të akuzuarit Gazmend Haliti, i cili aktualisht është duke vuajtur dënimin edhe për rastin e njohur si “Badovci.

Apeli Vendos në Gjykimin e të Akuzuarit për Bashkim me ISIS-in

Është refuzuar kërkesa për hedhjen e aktakuzës ndaj të akuzuarit për pjesëmarrje në veprimtarinë e grupit terrorist, ISIS, Gazmend Halitit.

Kërkohet Hedhja e Aktakuzës në Rastin për Terrorizëm

Kërkohet Hedhja e Aktakuzës në Rastin për Terrorizëm

“Aktakuza nuk përmban prova relevante dhe ajo (aktakuza) është produkt i një veprimi të kundërligjshëm procedural”, tha avokati Hoxha.

I Dënuari i Rastit ‘Badovci’, Tash Akuzohet se iu Bashkua ISIS-it

Gazmend Haliti akuzohet nga prokuroria për pjesëmarrje në veprimtarinë e grupit terrorist të njohur si ISIS.