Postet nga: Flamujt

Në Ditën e Çlirimit, Komuna e Prizrenit dekorohet me flamuj kosovar, shqiptar e turk

Prizreni sot feston 20 vjetorin e Çlirimit, kurse dy ditë më parë me datë 10 Qershor është festuar 141 vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Flamujt e origjinës së produkteve nuk mund të vendosen më në bazë të  barkodit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka ndryshuar sot Udhëzimin Administrativ për  vendosjen e flamujve, ndryshim ky i cili nuk lejon më që produktet që shiten në...

“Nertili” i Gjakovës vendos shumicën e flamujve në rafte

Disa javë pas hyrjes në fuqi të udhëzimit administrativ për vendosjen e flamujve të origjinës së produkteve në rafte, marketet kanë filluar ta zbatojnë këtë gjë.

MAXI: Do të implementojmë vendosjen e flamujve afër produkteve

Marketet në Kosovë nuk kanë qenë të shpejta në implementimin e udhëzimeve ligjore që ju kërkon vendosjen e flamurit të origjinës së produkteve në rafte.

‘Meridian’ shënon progres në vendosjen e flamujve të origjinës së produkteve

Marketet në Kosovë nuk kanë qenë të shpejta në implementimin e udhëzimeve ligjore që ju kërkon vendosjen e flamurit të origjinës së produkteve në rafte.

 Komuna e Mitrovicës kërkon nga marketet që të vendosin flamurin e origjinës së produktit

Pas raportimit në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ dhe në KALLXO.com, për mos respektimin nga marketet  të Udhëzimit Administrativ që kërkon vendosjen e flamujve sipas origjinës ...

 Pse po mungojnë flamujt e origjinës së produktit në marketet e Kosovës?

Udhëzimi administrativ që obligon përcaktimin e mbajtjes së flamurit të origjinës së produktit në vendet ku shiten ato është paralajmëruar se do të filloj që nga 1 ...

Pas Prishtinës, edhe Mitrovica stoliset me flamuj të Amerikës

Komuna e Mitrovicës ka njoftuar se në pjesë të ndryshme të qytetit kanë vendosur flamujt të Shteteve të Bashkuara të Amerikës