Postet nga: faruk kukaj

Gjykata e Prishtinës i aprovon pjesërisht padinë për diskriminim Faruk Kukajt, person me nevoja të veçanta

Faruk Kukaj, person me nevoja të veçanta, kishte paditur Komunën e Prishtinës për diskriminim dhe nga e njëjta kishte kërkuar rreth 321 mijë euro dë...

Qyteti i automjeteve që nuk gjen vend për ‘një karrocë’

Jetesa midis xhunglës urbane, Prishtinës, ka kufizuar përdoruesin e karrocës Faruk Kukaj që të qarkullojë i lirë nëpër qytetin e tij. Mungesa e infrastrukturë...

Qytetari që paditi Komunën e Prishtinës, rrëfen vështirësitë e jetesës për personat në karrocë

Qytetari Faruk Kukaj, i cili ka paditur Komunën e Prishtinës për diskriminim, tregoi sot para gjykatës vështirësitë me të cilat ai përballet çdo ...

Padia ndaj Komunës së Prishtinës, Faruk Kukaj kërkon kompensim të dëmit dhe mbrojtje nga diskriminimi

Në njërën nga sallat e katit të parë në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca për rastin e padisë së Faruk Kukajt kundër Komunë...

Faruk Kukaj padit Prishtinën për diskriminim të personave me nevoja të veçanta

Faruk Kukaj, person me nevoja të veçanta dhe shfrytëzues i karrocës ka paditur Komunën e Prishtinës, për shkak të pamundësisë për të ...

Diskriminimi i Personave Tetraplegjikë dhe Paraplegjikë

Diskriminimi i Personave Tetraplegjikë dhe Paraplegjikë

Faruk Kukaj është tetraplegjik, person me aftësi të kufizuara, me paralizë të duarve dhe këmbëve.