Postet nga: fahredin shehu

Nëntë rrathët e mistikës së Fahredin Shehut

(Një vështrim për përmbajtjet sakrale të poezive të librit ‘Palankin’)

Vështrim kritik mbi romanin ‘Kusari’ të autorit Abdulaziz Al Mahmud

(Romani "Kusari" nga Abdulaziz Al Mahmud, përkthyre nga Ejup Ramadani dhe botuar nga Shtëpia Botuese "Buzuku" në Prishtinë 2019)

Promovohet romani ‘Kusari” i Abdulaziz Al-Mahmud

Organizuar nga Shtëpia Botuese “Buzuku” në Prishtinë dhe Instituti i Studimeve Orientale, është promovuar sot në Bibliotekën Kombëtar “Pjetër Bogdani”,  romani i "Kusari” i Abdulaziz Al-Mahmud.

Poezitë e Shehut përfshihen në antologjinë e poezisë bashkëkohore të Ballkanit

Krijimet poetike të shkrimtari Fahredin Shehu janë përfshirë në antologjinë e poetëve të Ballkanit, të botuar në gjuhën italiane në Romë, “Antologia di poeti contemporanei dei Balcani”.

Në New Jersey të SHBA-së botohet libri ‘Herenow’ i Fahredin Shehut

Shtëpia botuese Inner Child Press International LTD, nga New Jersey, SHBA, ka botuar përmbledhjen me poezi “Herenow” të krijuesit Fahredin Shehu.

Festivali i Rahovecit pjesë e rrjetit të Festivaleve dhe ngjarjeve kulturore të Europës

Festivali Ndërkombëtare i Poezisë që për të katërtën herë më radhë nga 15 deri më 17 shtator, 2018, në Rahovec, do të jetë pjese e rrjetit të Festivaleve ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!