Postet nga: enver petrovci

Enver Petrovci shpallet aktori më i mirë i festivalit PITF 2022 'Burbuqe Berisha’

Aktori Enver Petrovci ka marrë çmimin kryesor të edicionit të 6-të të Prishtina International Theater Festival “Burbuqe Berisha”, që u mbajt nga 10 deri më 16 maj 2022 në teatrin “Faruk Begolli” në ...

‘Muslimani’ rikthehet në skenën e Teatrit Kombëtar

Shfaqja “Muslimani”, me tekst dhe regji të Enver Petrovcit jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Rikthimi triumfal i Enver Petrovcit me shfaqjen 'Muslimani’

Bindjet fetare, keqkuptimet, mungesa e komunikimeve dhe mbyllja brenda dogmave fetare, shpesh herë kanë krijuar mosmarrëveshje e probleme brenda familjeve shqiptare.

Enver Petrovci pas shumë vjetësh kthehet në skenën e Teatrit Kombëtar

Pas shumë vjetësh, aktori Enver Petrovci kthehet në skenë e Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Ndahen çmimet për teatrin, Enver Petrovci merr çmimin për vepër jetësore

Aktori Enver Petrovci ka marrë Çmimin Kombëtar për vepër jetësore në fushën e teatrit që ndahet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, pë...

‘Kreolët e Ballkanit’ shfaqet sot në Teatrin Kombëtar  

Drama “Kreolët e Ballkanit” me tekst dhe regji të Enver Petrovcit, shfaqet sot reprizë në ora 19:00, në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

VIDEO: “Kreolët e Ballkanit’ e Enver Petrovcit jepet në Teatrin Kombëtar

Shfaqja “Kreolët e Ballkanit”, me tekst dhe regji të Enver Petrovcit është dhënë mbrëmë premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Në Teatrin Kombëtar u dha premiera e shfaqjes "Kreolët e Ballkanit"

Shfaqja “Kreolët e Ballkanit” me tekst dhe regji të Enver Petrovcit është dhënë sonte premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.