Postet nga: energjia elektrike

KEDS krahason rrymën me barnat: Për ta siguruar rrymë, duhet të paguani

KEDS i ka paralajmëruar qytetarët e Kosovës se energjia elektrike duhet paguar.

Ministria e Financave mohon të jenë ndarë 15 milionë euro për shpenzimet e rrymës në veri  

Ministria e Financave dhe Transfereve ka reaguar ndaj disa raportimeve të disa mediave në vend se janë ndarë 15 milion euro për të mbuluar shpenzimet me rrymë në veri të ...

Banorët e Llapushnikut në telashe të vazhdueshme me rrymë

Banorët e një lagjeje në fshatin Llapushnik të Komunës së Drenasit po ankohen për mungesë të energjisë elektrike për afër katër ditë.

Fshatrat e Vushtrrisë që nga dje pa energji elektrike

 

KEDS-it i duhen edhe 5 vjet për t`i ndërruar shtyllat që janë në gjendje të rëndë

Në Kosovë gjatë kushteve të këqija atmosferike, problemi më i madh me të cilin përballen qytetarët është ndërprerja e energjisë elektrike si shkak i rrëzimit ...

Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Kosovës.

Indonezia në terr pas ndërprerjes së papritur të energjisë elektrike

Kryeqyteti i Indonezisë, Xhakarta, dhe qytetet përreth janë përballur me shkëputje të energjisë elektrike. Semaforat dhe sinjalizuesit tjerë të trafikut janë çkyqur nga energjia elektrike duke shkaktuar ...

Fshati i Kamenicës bëhet me energji elektrike pas 17 viteve

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se nga sot fshati Svircë ka filluar të furnizohet me energji elektrike.