Postet nga: duda balje

Kusari-Lila: Qëndrimet e Baljes si kryetare e Komisionit për të drejtat e njeriut janë brengosëse

Shefja e Grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, e ka kritikuar deputeten Duda Balje për deklaratat kundër Kodit Civil dhe Projektligjit për Shëndetin ...

Kritikohet anulimi i mbledhjes për peticionin e punëtorëve të RTK-së, opozita e quan të qëllimshëm

Komisioni për të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Kosovës ka anuluar dje, më 30 tetor 2023, mbledhjen e paraparë për sot (31 tetor) në të cilën ishin të ...

Kuvendi i Kosovës mban një minutë heshtje për Masakrën e Srebrenicës

Me fillim të seancës plenare të Kuvendit të Kosovës, deputetët kanë mbajtur një minutë heshtje në përkujtim të viktimave të Masakrës së Srebrenicës.

BQK kritikohet për mungesë të mbikëqyrjes së bankave 

Të enjten, më 23 mars, në emisionin "Kallxo Përnime" u zhvillua debat lidhur me Bankën Qendrore të Kosovës, BQK, e cila u kritikua për mungesë të mbikë...

A po mbetet BQK-ja pa guvernator?

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet rreth pozitës së guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës.

Lista e ngushtë për Guvernator të BQK-së, diskutime mes opozitës dhe komisionit vlerësues

Shkëndije Himaj, Ahmet Ismaili, Lulzim Ismajli dhe Nexhat Kryeziu janë kandidatët në listën e ngushtë për pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë...

Dude Balje thotë se u kërcënua me jetë, i dyshuari është në paraburgim për 30 ditë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka konfirmuar se përmes telefonit është kërcënuar me jetë ajo dhe familja e saj.

IPK nuk gjen elemente të veprës penale në rastin e Komandantit të Stacionit Policor në Graçanicë

Inspektorati Policor i Kosovës ka hetuar rastin e zyrtares policore Milhata Qela e cila i përket komunitetit boshnjak e që punon në Policinë e Kosovës.