Postet nga: dhomat e specializuara

Gjyqtari i procedurës paraprake i Speciales aprovon një kërkesë të mbrojtjes së Thaçit, Veselit, Selimit e Krasniqit

Gjyqtari i procedurës paraprake i Gjykatës Speciale ka aprovuar kërkesën e mbrojtësve të Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit për ...

Nasim Haradinaj kërkon që seanca e nesërme të mbahet pa prezencën e tij

Mbrojtja e nënkryetarit të OVL-UÇK Nasim Haradinaj, përmes një shkresë ka kërkuar që seanca e nesërme për ecurinë e çështjes, të mbahet pa prezencë...

Jakup Krasniqi i thotë prokurorit Jack Smith 'në emër të popullit të Kosovës flasim ne, e jo ti'

Ish zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës tani i akuzuar për krime lufte, Jakup Krasniqi i ka reaguar prokurorit të specializuar Jack Smith gjatë seancë...

Seanca e Trete Statusore

Akoma nuk janë dorëzuar të gjitha provat tek mbrojtja e katër krerëve të UÇK-së

Në seancën e tretë statusore e cila po mbahet në dhomat e specializuara të Kosovës është bërë e ditur se akoma nuk janë dorëzuar të gjitha ...

Prokuroria Speciale: Kërkesa për lirimin e Haradinajt dhe Gucatit duhet të refuzohet

Në përgjigjen e Prokurorisë thuhet se paraburgimi për Haradinajn dhe Gucatin, vazhdon të jetë masë e detyrueshme, pasi nuk ka ndonjë ndryshim përkatës sa i pë...

Specialja refuzon kërkesat e katër personave që të paraqiten si të dëmtuar në çështjen e Salih Mustafës

Gjyqtari i procedurës paraprake i Dhomave të Specializuara përmes një vendimi ka refuzuar aplikimet e katër personave për t'u bërë pjesëmarrës në procesin ...

Gjykata vendos nëse Nasim Haradinaj do të mbetet në paraburgim

Gjykata  e Apelit në Hagë ka marrë vendim përmes të cilit e kanë refuzuar ankesën kundër vendimit të  shkallës së parë për paraburgim ndaj Nasim ...

Prokuroria kërkon që të caktohet data e gjykimit ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Prokurori i specializuar ka kërkuar nga gjykata që të caktojë një datë të gjykimit jo më vonë se shtatori i vitit 2021 ndaj katër krerëve të Ushtrisë Çlirimtare ...